Pokličite nas: +386 41 860 951

O NAS

KRATKA PREDSTAVITEV
Dejavnosti podjetja SLOMAT se delijo na dve glavni dejavnosti:
  • INŠTRUKCIJE SLOVENŠČINE in MATEMATIKE za OŠ, SŠ in FAKULTETE

Podjetje SLOMAT sestavlja mlada ekipa usposobljenih učiteljev s fakultetno izobrazbo. Od drugih podjetij, ki ponujajo inštrukcije, se razlikuje po tem, da imajo inštruktorji stik z osnovno in srednjo šolo, zato najbolje poznajo težave učencev in dijakov, obenem pa tudi učne načrte. Smo perfekcionisti, zato želimo vsakega posameznika naučiti za oceno več.

Med našimi učenci je največ osnovnošolcev (že od. 2. razreda naprej), srednješolcev in gimnazijcev. Naučili smo jih od pisanja črk in osnov računanja do pisanja maturitetnega eseja in matematike na maturitetni ravni.

ZANJE JE PREMOŽENJE!

  • LEKTORIRANJE, PREVAJANJE, OBLIKOVANJE BESEDIL in JEZIKOVNO SVETOVANJE

Podjetje SLOMAT se z lektoriranjem najrazličnejših besedil, prevajanjem, oblikovanjem in jezikovnim svetovanjem ne ukvarja le občasno, temveč vsakodnevno in ima večletne izkušnje na tem področju. Lektor in prevajalec morata znanje nadgrajevati nenehno in obenem slediti trendom, ki so tudi na področju jezika zelo pogosti, saj je jezik živa tvorba. Nista le strokovnjaka iz svojega področja, poznati morata tudi druga, ki jih lektorirata in prevajata.

Čeprav lektoriramo, prevajamo in oblikujemo vsa besedila, je največ naših strank študentov. Vsako leto zlektoriramo, prevedemo in oblikujemo več kot 100 diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog.

JEZIK JE VAŠE OGLEDALO!

NAŠE DELO
Lektoriranje
Inštrukcije
Prevajanje
Urejanje besedil
Jezikovno svetovanje
SPOZNAJTE NAS
lektoriranje, prevajanje, inštrukcije, Tatjana Caf

Tatjana Caf

Direktor

prof. slovenščine in matematike

Sabina Janžekovič

Prevajanje

univ. dipl. prev. in tolm. za ang. in nem. jezik